Another Bitwarden update, another fail :(

Just did another update of bitwarden on my Synology NAS.
./bitwarden.sh updateself
./bitwarden.sh update

Unfortunately, it failed (like a previous update did too :frowning: , this does not motivate to keep the thing up to date guys).

This is the result:

Blockquote

Status: Image is up to date for bitwarden/identity:1.25.0
Creating network “docker_default” with the default driver
Creating bitwarden-nginx …
Creating bitwarden-icons …
Creating bitwarden-attachments …
Creating bitwarden-web …
Creating bitwarden-mssql …
Creating bitwarden-notifications …
Creating bitwarden-admin …
Creating bitwarden-identity …
Creating bitwarden-api …
Creating bitwarden-nginx
Creating bitwarden-icons
Creating bitwarden-identity
Creating bitwarden-notifications
Creating bitwarden-attachments
Creating bitwarden-web
Creating bitwarden-api
Creating bitwarden-admin
Creating bitwarden-icons … error

ERROR: for bitwarden-icons Cannot start service icons: Bind mount failed: '/vol Creating bitwarden-notifications … error

ERROR: for bitwarden-notifications Cannot start service notifications: Bind mou nt failed: ‘/volume1/docker/bwdata/logs/notifications’ does not exists

ERROR: for notifications Cannot start service notifications: Bind mount failed: ‘/volume1/docker/bwdata/logs/notifications’ does not exists

ERROR: for icons Cannot start service icons: Bind mount failed: ‘/volume1/docke r/bwdata/logs/icons’ does not exists
ERROR: Encountered errors while bringing up the project.

Blockquote

How did you fix it before?

Before I had a different error.

But I fixed this one. Simply created the folders (why it’s not done by the script beats me) and chowned them to the bitwarden user.